Особливості вибору кутової шліфмашини (болгарки)

Болгарка купити в Україні на сьогоднішній день не складно. На сучасному ринку маса різних моделей болгарок, що дозволяє споживачам підібрати модель, що ідеально підходить для виконання всіх запланованих робот.

З огляду на це перед здійсненням вибору варто визначитися:

  • з типом матеріалу, з яким виріб буде працювати (шліфмашина кутова може бути призначена тільки для металу, а може вільно виконувати ще й шліфування або полірування дерева);
  • яка мінімальна величина потужності необхідна буде для роботи з конкретним матеріалом (у деяких моделях КШМ є можливість регулювання даного параметра, що дозволяє адаптувати апарат під завдання);
  • з основним типом виконуваних робіт (полірування, різання, підточування, шліфування).

Незважаючи на широкий асортимент вибору, запропонований провідними виробниками галузі, купити болгарку найкраще відомої торгової марки та через перевіреного продавця. Інтернет-магазин «Болгарка.укр» пропонує всім споживачам найкращі умови співробітництва та прийнятні ціни навіть на новинки.

Великим попитом серед користувачів користуються кутові шліфувальні машини, оснащені кругом 150+180мм, які є ідеальним варіантом для виконання поставлених завдань на будівельному майданчику, де необхідно виконувати ремонтні роботи безпосередньо пов’язані з металевими конструкціями.

Ще однією досить популярною моделлю є кутова шліфувальна машина, оснащена колом 230мм. Не обійтися без такого інструменту за необхідності різання металу, асфальту, граніту та керамограніту. Основне призначення даної шліфувальні машини — робота з бетоном, залізобетоном і товстим металом.

Ціна на болгарку в основному залежатиме від властивих їй параметрів. Наявність тих чи інших параметрів варто ретельно підбирати, адже за кожен доведеться додатково заплатити. Наприклад, регулювання обертів необхідне, якщо КШМ ви будете виконувати зачистку та обробляти поверхню до однорідності та блиску. Магазин болгарка.укр також пропонує легкі і дуже маневрені варіанти для різання та підточування незручних конструкцій. З таким КШМ без проблем можна дістатися важкодоступних місць, при цьому тримаючи його в одній руці.

Незалежно від того, купуєте ви бюджетну болгарку або дорожчу, особливу увагу приділяйте притаманній кількості оборів та діаметру робочого диска, адже саме ці параметри визначають можливий діапазон потужності.