Будинок мрія на основі каркасу

Мати свій дім – це мрія кожного з нас, але для всіх ця мрія стає реальністю. Саме тому каркасний будинок може стати втіленням вашої мрії в життя. Споруда не займає багато часу і відносно недорога.

Для початку заливаємо фундамент. Його якість не повинна нічого поступатися аналогу під кам’яний будинок, адже він повинен забезпечити міцність споруди. Потім викладаємо підлогу нашого будинку. Для цього беруться дошки або брус, просочені антисептиком. Викладатися починають формою майбутніх кімнат. І в цій справі головне дотримуватися рівня. Тоді і ваші кімнати будуть ідеально рівними.

Ось і починаємо збирання стін. Але тут знову звернемо увагу на рівність статі. Інакше потім помилки можуть стати згубними для всієї споруди. А вже потім починаємо викладати стіни із бруса. Він кріпиться за допомогою пазів.

Дах будинку наводиться також із бруса. Бруси з’єднуються між собою з’єднувачами та збиваються цвяхами. Потім прибиваються дошки, до яких і кріпитиметься черепиця або металопрофіль.

Готовий каркас вашого будинку обшиваємо дошками та сайдингом. Вставляємо вікна та двері. І починаємо внутрішнє оздоблення. Ось і готова наша хата.